cracki,boty,mc,tibia
Nieraz w ciągu ostatnich kilku tygodni zastanawiałem się, co bym zrobił z taką kasą - 100cc, gdybym ją znalazł na ziemi, w depo, w smoku... nieważne. Może Wy też? Jestem szczerze ciekaw bo myślałem nad takim spamerskim temacikiem już od jakichś dwóch tygodni .
Ja bym kupił nightmare shield & soft boots, to już pewne .
Zapraszam do komentowania, ale pamiętajcie - macie tylko 100cc. Jak spełnicie swoje marzenia?
#nie czujecie tematu... jeśli macie zamiar sprzedać to się nie wypowiadajcie. Może źle sformułowałem "pytanie"... Nie ciekawi mnie co byście zrobili ze 100cc, tylko co byście za nie kupili .
Administrator
Sprzedałbym i wydał na bardziej interesujące rzeczy.
I piszesz, żeby nie pisać, że sprzedamy. A pytanie stawia nas w sytuacji, gdy nagle stajemy się posiadaczami dużej gotówki i musimy podjąć decyzję, więc podejmujemy.
Trochę Ci się to pomieszało. Mówisz, że mamy napisać jakie marzenia byśmy spełnili, a później, że tylko co byśmy kupili. Dla niektórych, kupowanie b. drogich przedmiotów to nie spełnienie marzeń, więc określ o czym chcesz dokładnie podyskutować. I pisz bardziej ogarnięcie, po próbujesz przelać za dużo myśli w jednym czasie na klawiaturę i wychodzi burza mózgów.